δουβικας_ουτρεχτη

Τα χρήματα που πήρε ο Αστέρας από τη μεταγραφή Δουβίκα στην Ουτρέχτη

Η μεταγραφή του Τάσου Δουβίκα στην Ουτρέχτη έκανε αίσθηση της προηγούμενες μέρες, καθώς άπαντες στην ποδοσφαιρική πιάτσα ήταν σίγουροι πως ο παίκτης θα κατέληγε στον ΠΑΟΚ, όπως είχε δηλώσει και ο Αχιλλέας Μπέος. Τελικά ο ισχυρός άνδρας του Βόλου έκανε πίσω, σεβόμενος την επιθυμία του νεαρού να παίξει στο εξωτερικό και έδωσε το ΟΚ για τη μετακίνηση του στράικερ στην Ολλανδία με τον Αστέρα Τρίπολης να.. τρίβει τα χέρια του καθώς ένα τεράστιο ποσό μπήκε στα ταμεία του λόγω του υψηλότατου ποσοστού μεταπώλησης που διατηρούσαν οι Αρκάδες..

Σύμφωνα με πληροφορίες του Asteras Zone η μεταγραφή έκλεισε στο 1.350.000 ευρώ με το Βόλο και τον Αστέρα να μοιράζονται το συγκεκριμένο ποσό. Οι Αρκάδες δηλαδή έβαλαν στα ταμεία τους 675.000 ευρώ σύμφωνα με το 50% των δικαιωμάτων που διατηρούσαν !!!

Μεγάλη οικονομική επιτυχία, μια ακόμα, για τους Κιτρινομπλέ, καθώς ένας παίκτης που έφυγε ουσιαστικά χωρίς να προσφέρει κάτι σημαντικό (ραγδαία κάθοδος της απόδοσής του τον τελευταίο χρόνο στην Τρίπολη) έφερε ένα σημαντικό ποσό στην ομάδα.

Στο deal ανάμεσα στην Ουτρέχτη με το Βόλο δεν προβλέπεται κανένα ποσοστό μεταπώλησης για τους Βολιώτες, ενώ δεν υφίσταται buy out στο 4ετες συμβόλαιο του Δουβίκα με τους Ολλανδούς.

Αίσθηση έχει προκαλέσει πάντως στα ενδότερα του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» η ανακοίνωση του ίδιου του Τάσου Δουβίκα, που ευχαρίστησε τον Βόλο και τον Μπέο για τη μεταγραφή του στην Ουτρέχτη και δεν είπε κουβέντα για την ομάδα που τον ανέδειξε και του έδωσε την ευκαιρία να γίνει γνωστό το όνομά του…

One Response

  1. tomati tomati 29 Απριλίου, 2021

Leave a Reply