αστερας_τριπολης_απολλων_σμυρνης

Τα εισιτήρια του Απόλλων – Αστέρας Τρίπολης

Σε ηλεκτρονική κυκλοφορία βρίσκονται ήδη τα εισιτήρια του Σαββατιάτικου (16/10, 18:15) αγώνα του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο της Ριζούπολης για την 6η αγωνιστική της Super League, με τις τιμές να κυμαίνονται από 10 έως 15 ευρώ.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε εάν ανοίξει θύρα για τους φιλοξενούμενους φίλους των Αρκάδων, ενώ την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια δεν θα είναι ανοικτά και μόνο μέσα από το viva.gr θα γίνεται η αγορά των εισιτηρίων.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται την Πέμπτη (09:00 – 17:00) και την Παρασκευή (09:00 – 17:00) από το γήπεδο της Ριζούπολης “Γ. ΚΑΜΑΡΑΣ” καθώς και ηλεκτρονικά, από την ιστοσελίδα viva.gr

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο δηλωθέν κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης, το ΑΜΚΑ, καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έγχαρτη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Βάσει των οδηγιών της Γ.Γ.Α. και το πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων της Super League, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η διάθεση εισιτηρίων την ημέρα του αγώνα από το γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας».

Την ημέρα του αγώνα αγορά η διάθεση εισιτηρίων θα γίνεται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά, μέσω του viva.gr (Πατήστε εδώ)

Leave a Reply