μαρκ_φερναντεθ_παναθηναικος

Τα δεδομένα για Μαρκ Φερνάντεθ και Παναθηναϊκό

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί γύρω από το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού προς τον Μάρκ Φερνάντεθ του Αστέρα από τη στιγμή που ανέλαβε τεχνικός διευθυντής στο τριφύλλι ο Τσάβι Ρόκα.

Τον ανέδειξε ο Ρόκα

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ήταν ο πρώτος που διέκρινε το ταλέντο του Μάρκ Φερνάντεθ, και τον προώθησε στην 1η ομάδα της Σαμπαντέλ το 2009.

O Μάρκ υπέγραψε συμβόλαιο στη Σαμπαντέλ τον Αύγουστο του 2009 προερχόμενος από τις υποδομές της Σαραγόσα με τις συστάσεις του Ρόκα και μετά τον δανεισμό στη Club Esportiou Europa της Καταλονίας (32 συμ, 5γκολ) τον επανέφερε στην Σαμπαντέλ το 2010 όπου και σε 32 παιχνίδια και σκόραρε 10 γκολ, οδηγώντας την ομάδα στα Play Offs για τη Segunda Division (δεύτερη εθνική κατηγορία).

Βαρόμετρο η γνώμη του Τσάβι

Ο Τσάβι Ρόκα έχει πάρει τα κλειδιά από τον Γιώργο Δώνη με εντολή του Αλαφούζου και πλέον όλα τα δεδομένα είναι ανοιχτά όσον αφορά τη μετακίνηση του Μάρκ στους Πράσινους.

Με δεδομένη την πολύ καλή χρονιά του Ισπανού στον Αστέρα δεν θα είναι έκπληξη η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι καθώς τότε λήγει το συμβόλαιό του με την Αρκαδική ΠΑΕ.

Leave a Reply