σφηνα_σαββιδης

Σφήνα Σαββίδη με OPEN για Super League 1 και SL2

Σφήνα έχει μπει ο Ιβάν Σαββίδης με το OPEN για να αποκτήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Super League 1 και Super League 2.

Στελέχη του καναλιού έχουν κάνει εισήγηση στον ιδιοκτήτη αλλά και πρόεδρο του ΠΑΟΚ να εξετάσει το ενδεχόμενο να αναλάβει ο σταθμός να στεγάσει τις ομάδες που παραμένουν ξεκρέμαστες λόγω της νέας μνημονιακής πολιτικής από την ΕΡΤ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Live Sport, οι συνεργάτες του Σαββίδη πιστεύουν ότι μια τέτοια κίνηση μπορεί να φέρει τηλεθέαση στο κανάλι, ενώ παράλληλα θα δημιουργηθούν και έξτρα εκπομπές στις οποίες θα προβάλλονται τα στιγμιότυπα και θα σχολιάζονται τα αποτελέσματα των αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος.

Τη δεδομένη στιγμή, χωρίς τηλεοπτική στέγη βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, ο Άρης (που δύσκολα θα συμφωνήσει με το Open TV λόγω Σαββίδη), ο ΟΦΗ, αλλά και οι Ατρόμητος, Παναιτωλικός, Ξάνθη και Λαμία, που έχουν υπογράψει διετές συμβόλαιο με την ΕΡΤ.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάρχει και η σκέψη για συνεργασία με τη Super League 2, που επίσης απειλείται με μεγάλη μείωση σε σχέση με τα όσα είχαν συμφωνηθεί με την ΕΡΤ.

Leave a Reply