αστερας_βολος_δουβικας

Πρεσάρει για Δουβίκα η ΑΕΚ, τρίβει τα χέρια του ο Αστέρας!

Ο Τάσος Δουβίκας συνεχίζει τις υψηλές «πτήσεις» τη φετινή σεζόν, οι μετοχές του ανεβαίνουν, οι μνηστήρες πληθαίνουν και ο Αστέρας Τρίπολης που διατηρεί το 50% των δικαιωμάτων του νεαρού, «τρίβει» τα χέρια του, καθώς η αναμενόμενη πώλησή του το καλοκαίρι θα βάλει πολλά λεφτά στα ταμεία του!!

Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ μάλιστα η ΑΕΚ που εδώ και καιρό είχε στα ραντάρ της τον παίκτη, έχει ξεκινήσει το έντονο «πρέσινγκ» προς το Βόλο για την απόκτηση του πρώην κιτρινομπλέ επιθετικού που έχει διάγει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του.

Ο Δουβίκας έχει αγωνιστεί σε 28 παιχνίδια με τη φανέλα της ομάδας από τη Μαγνησία και έχει σκοράρει 12 τέρματα (το 40% των γκολ του Βόλου) δίνοντας παράλληλα. Η ελευθερία των κινήσεων που του παρέχει το επιθετικό ποδόσφαιρο της ομάδας και οι συνεχής κινήσεις με ή χωρίς τη μπάλα, τον έχουν.. ξεκάθαρα ξεκλειδώσει.

Ο Μπέος πρόσφατα δήλωσε ότι όσο θα είναι ο ίδιος στο τιμόνι του Βόλου ο νεαρός θα πουληθεί μόνο.. στον ΠΑΟΚ!! Αυτό όμως δεν ιδρώνει καθόλου τα.. αυτιά της Ένωσης που θα παλέψει για να κάνει δικό της τον νεαρό..

Leave a Reply