πανουργιας_παπαιωαννου

Παπαϊωάννου: «Δεν είναι VAR, είναι Γομάρ»

Ο ιδιοκτήτης της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, τοποθετήθηκε για το χθεσινό ματς με τον Αστέρα και το πέναλτι των Αρκάδων, δηλώνοντας ότι το ποδόσφαιρο έχει φτάσει στα όρια του κανιβαλισμού από τη διαιτησία και ότι εν τέλει έχει ξεφτιλιστεί το άθλημα..

Αναλυτικά οι απαράδεκτες δηλώσεις του Παπαϊωάννου:

«Πήρα την απόφαση να μιλήσω δημόσια γιατί αυτό που είδαμε σήμερα και έχουμε δει και στα προηγούμενα ματς, δεν συνιστά τον αθλητισμό, το ποδόσφαιρο, το ‘ευ αγωνίζεσθαι’. Μιλάμε για ένα ποδόσφαιρο που έχει φτάσει στα όρια του κανιβαλισμού, από τη διαιτησία. Το λέω με κάθε ευθύνη αυτό.

Είμαι ένας επιχειρηματίας που έχω βάλει χρήματα στην ομάδα που αγαπάω. Είμαστε μία υγιής ομάδα. Δεν εξαρτόμαστε από μεγάλα σωματεία. Το έχουμε αποδείξει στην πορεία μας. Δυστυχώς δεν θέλουν στο ποδόσφαιρο τα υγιή και καθαρά σωματεία. Καλώ τον Υπουργό να πάρει αποφάσεις. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το πρωτάθλημα, γιατί όσοι είμαστε υγιείς σε αυτό το χώρο, θα το σκεφτούμε πολύ να συνεχίσουμε να βάζουμε χρήματα.

Αυτά που ζούμε το τελευταίο διάστημα, έχουν ρίξει το ποδόσφαιρο πολύ χαμηλά. Αυτό το VAR θα γράψει ιστορία. Αυτό δεν είναι VAR, είναι Γομάρ! Ζητάω συγγνώμη για αυτή την έκφραση»

«Ξεφτίλισαν το άθλημα. Καλώ τους υγιείς παράγοντες του ποδοσφαίρου να πάρουν αποφάσεις. Θα πω εδώ πως ο Κούγιας φωνάζει τόσο καιρό, αλλά θα πω ότι δικαιώνεται. Κάποιοι θέλουν συγκεκριμένες ομάδες στα πλέι οφ, για τους λόγους που θέλουν. Δεν θέλουν δίκαιες και τίμιες ομάδες. Δεν μας θέλουν στο ποδόσφαιρο. Εγώ θα είμαι Λαμία και μόνο Λαμία. Πρέπει σύντομα και άμεσα να ληφθούν αποφάσεις». 

Leave a Reply