πεναλτι_παοκ

Παπαδόπουλος: «Δεν μπορούσα να πέσω καλύτερα στο πέναλτι του Βιεϊρίνια»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε στο gazzetta.gr για το χθεσινό ματς του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΟΚ, ανέλυσε το γιατί δεν μπορούσε να πέσει καλύτερα στο πέναλτι του Βιεϊρίνια, την «τύχη» που έπαιξε το ρόλο της στο τελικό αποτέλεσμα αλλά και για την πορεία της ομάδας.

Τα όσα είπε ο Παπαδόπουλος στο gazzetta.gr

Σήμερα ο Αστέρα ήταν καλύτερος του ΠΑΟΚ, ειδικά στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν ήρθε το γκολ και η ομάδα ηττήθηκε. Γιατί συνέβη αυτό;

Υπάρχουν παιχνίδια που είσαι καλύτερος, όπως το σημερινό, αλλά δεν έχει την τύχη με το μέρος σου. Θεωρώ ότι από κακή τύχη δεν βάλαμε γκολ σήμερα και είναι άλλα παιχνίδια στα οποία δεν είσαι καλός και τα κερδίζεις.Ετσι είναι το ποδόσφαιρο και γι’ αυτό είναι ωραίο άθλημα.

Έπεσες καλά στο πέναλτι. Τι έπρεπε να κάνεις για να το πιάσεις;

Ήταν πάρα πολύ καλή η εκτέλεση του Βιεϊρίνια. Αν θυμάστε ήταν παρόμοια μ’ αυτήν του Χατζηγιοβάνη στη Λεωφόρο. Δηλαδή, θα έπρεπε να πέσω ένα δευτερόλεπτα νωρίτερα για να βγάλω τέτοιο πέναλτι. Δεν γινόταν να πέσω καλύτερα.

Η καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος σας έχει επηρεάσει;

Θεωρώ ότι όλες τις ομάδες τις έχει επηρεάσει αυτή η καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος – όχι μόνο τον Αστέρα. Κάνεις έναν προγραμματισμό στην προετοιμασία και μετά πρέπει να την παρατείνεις για άλλες 3-4 εβδομάδες. Αυτό επηρεάζει όλες τις ομάδες και δεν θέλω να σταθώ εκεί γιατί δεν επηρέασε μόνο τη δική μας ομάδα.

Όντας και εσύ τερματοφύλακας, θεωρείς πως ο Πασχαλάκης σήμερα κράτησε τη νίκη για τον ΠΑΟΚ;

Ο Πασχαλάκης έκανε πολύ καλό παιχνίδι σήμερα. Οι τερματοφύλακες είναι μέρος του παιχνιδιού και με τις επεμβάσεις τους δίνουν νίκες στις ομάδες τους, όπως έκανε και σήμερα ο Πασχαλάκης.

Τώρα έχετε μπροστά σας τα ματς με ΟΦΗ και Ολυμπιακό, με τον Αστέρα να κλείνει ένα δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή.

Εχουμε γενικά δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή, αλλά θεωρώ ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πολύ αμφίρροπο και θα έρθουν αποτελέσματα που δεν θα τα περιμένει ο κόσμος. Κι αυτό είναι καλό για την ανταγωνιστικότητα και το θέαμα που βλέπουν οι φίλαθλοι. Θεωρώ ότι έχει δυναμώσει πολύ το πρωτάθλημα φέτος.

Leave a Reply