ιγκλεσιας_μουναφο_αστερας_τριπολης

Όταν παρακαλάς να παίζουν Ιγκλέσιας-Μουνάφο, κάτι πάει πολύ λάθος..

Όσοι παίχτες και αν περάσουν από τον Αστέρα Τρίπολης, εκτός και αν σκάσει χρήμα η διοίκηση και έρθουν ποιοτικοί, μέχρι να αποσυρθούν οι Ιγκλέσιας και Μουνάφο, θα είναι ότι καλύτερο θα έχει στο ρόστερ της η ομάδα.. Μπορεί τα χρόνια να περνάνε και οι ποδοσφαιρικές «μέρες» τους να λιγοστεύουν αλλά ξέρουν καλύτερα από τον καθένα τι εστί Αστέρας και τι αντιπροσωπεύουν τα χρώματα της φανέλας.

Ο Ματίας Ιγκλέσιας, ο εμβληματικός αρχηγός του Αστέρα που διανύει τον 7ο χρόνο στην ομάδα, μπορεί να γυρίσει κυριολεκτικά ένα ματς μόνος του. Το πάθος, η αυταπάρνηση και τα.. καρύδια του αρχηγού μεταλαμπαδεύουν σε όλους την ώθηση να δώσουν το 100%.

Ανάλογο «τσουνάμι» προκαλεί και ο έτερος Αργεντίνος, ο Υπαρχηγός της ομάδας, Χουάν Μουνάφο. Η απουσία του στα προηγούμενα παιχνίδια από τον νευραλγικό χώρο του κέντρου ήταν ολοφάνερη.

Οι δυο συμπατριώτες ξέρουν από πρώτο χέρι τι εστί Αστέρας και δυστυχώς όταν μας πουν αντίο, χωρίς να έχουν επάξια αντικατασταθεί θα ψαχνόμαστε..

ΠΡΟΣΟΧΗ, δεν εννοούμε ότι οι παίχτες δεν κάνουν αλλά μόνο με 23χρονους Ισπανούς δεν μπορεί να λειτουργήσει η ομάδα. Η Super League είναι αλλουνού παππά ευαγγέλιο. Μια ομάδα με τους διαχρονικούς στόχους του Αστέρα πρέπει να συνδυάζει τα νιάτα με την εμπειρία.

Εμπειρία δεν σημαίνει μόνο φτασμένος Έλληνας η ξένος 32 χρονών αλλά εκεί που χρειάζεται πρέπει να μπαίνει το χέρι στην τσέπη, γιατί είναι ανθρωπίνως αδύνατον να σου βγαίνουν εσαεί τα πρότζεκτ από την Ισπανία..

Leave a Reply