ασιερ_μπενιτο

Μπενίτο: «Δεν μπορούσα να πω όχι στον Αστέρα»

Ο νέος επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης, Ασιέρ Μπενίτο, έδωσε συνέντευξη στην «El Correo» και μίλησε για την καινούργια εμπειρία της καριέρα του, το πόσο τον ήθελαν οι Αρκάδες, ενώ στάθηκε ξανά στο ρόλο του Καπίγια ώστε να πάρει την απόφαση να γίνει κάτοικος Τρίπολης.

Η συνέντευξη του Μπενίτο:

 «Μου είχαν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα. Το γεγονός ότι υπάρχουν αρκετοί Ισπανοί είναι επίσης χρήσιμο. Ο Ενέκο Καπίγια, μου μίλησε για τον Αστέρα. Αρέσει, δεν αρέσει είναι η πρώτη κατηγορία της Ελλάδας και ο Αστέρας Τρίπολης μια ομάδα που παλεύει για την Ευρώπη, οπότε για μένα ήταν μια σπουδαία ευκαιρία που δεν θα μπορούσα να αρνηθώ. Είναι μια νέα εμπειρία και η αλήθεια είναι ότι ήθελα να δοκιμάσω την τύχη μου στο εξωτερικό. Η ώρα αυτή ήρθε. Ήταν ώρα να φύγω από την Εϊμπάρ»

 «Ο Αστέρας είχε δείξει μεγάλο ενδιαφέρον. Πίεζε καθημερινά, αλλά όλα ήταν στο χέρι της Εϊμπάρ. Μίλησαν μαζί της για να με πάρουν το ταχύτερο, καθώς δεν θα ήμουν τόσο σημαντικός για τον σύλλογο. Οι άνθρωποι του Αστέρα μου μίλησαν πολύ καλά για την ομάδα. Μου είπαν ότι υπάρχουν πολλοί Ισπανοί, άρα θα μπορούσα να εγκλιματιστώ πιο γρήγορα».

Leave a Reply