μπαραλες_αστερας

Μετά τον Μπαράλες, το χάος..

Μάλλιασε η γλώσσα μας και καταντήσαμε γραφικοί να προειδοποιούμε όλο το καλοκαίρι πως η χρονιά δύσκολα θα βγει με τον Χερόνιμο Μπαράλες μοναδικό, βαρύ σέντερ φορ, στην κορυφή της επίθεσης του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Αργεντίνος αρχισκόρερ των Αρκάδων και 2ος στη Super League με 9 τέρματα έχει επωμιστεί όλο το βάρος του σκοραρίσματος για την ομάδα, κάτι που αναμενόμενα θα γινόταν αφού η διοίκηση επέλεξε να πορευτεί μόνο με αυτόν τη φετινή σεζόν, γνωρίζοντας ήδη ότι ο Λουίς Φερνάντεθ είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς, κάτι που έχει επιβεβαιωθεί και φέτος πολλές φορές..

Ο Αργεντίνος όμως κλείνει σε λίγες μέρες τα 34 και όσο παιχταράς και γκολτζής είναι θέλει ανάσες από ισάξιους αντικαταστάτες καθώς είναι αδύνατον να βγάλει μόνος του τη χρονιά.

Ο Χερόνιμο λόγω της «υπερφυσικής» του δύναμης παίρνει εύκολα κάρτες καθώς στοχοποιείται από αντίπαλους παίκτες, οι οποίοι για να του κόψουν τον αέρα συχνά πέφτουν κάτω στις διεκδικήσεις μαζί του πολύ εύκολα και οι διαιτητές «τρώνε τον παπά» και τον κιτρινίζουν για πλάκα..

Ήδη έχει χάσει λόγω καρτών το ματς με τον ΠΑΟΚ και θα χάσει άλλα δυο, με ΟΦΗ και Άρη, ματς που θα ήταν πολύ χρήσιμος, βασικά αναντικατάστατος, καθώς τη δουλειά του Αργεντίνου δεν μπορεί να την κάνει κανένας άλλος..

Δηλαδή αν κάνει και τραυματιστεί ο Αργεντίνος, θα παίζουμε με Κρέσπι στην κορυφή ??? Γελάει ο κόσμος..

One Response

  1. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ 15 Ιανουαρίου, 2021

Leave a Reply