κωτσιρας_αστερας

Κώτσιρας: «Θέλω να παίξω ξανά στην Εθνική»

Ο δεξιός οπισθοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννης Κώτσιρας, μίλησε για την άδικη ήττα με 2-0 από τον Άρη για τη 2η αγωνιστική των Πλέι οφ, τους στόχους των Αρκάδων και τόνισε την επιθυμία του να αγωνιστεί ξανά στην Εθνική μας ομάδα.

Οι δηλώσεις του Κώτσιρα:

Θεωρώ ότι έπεσε η απόδοση μας στο δεύτερο, μας πίεσε πολύ η άμυνα του Άρη. Άνοιξε το σκορ σε μια φάση που μας βρήκε με αμυντική ανισορροπία, έπρεπε να την έχουμε τελειώσει νωρίτερα, ο Άρης μας βρήκε ανοιχτούς και άνοιξε το σκορ. Νομίζω ότι σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι στο πρώτο ημίχρονο είχαμε αρκετές ευκαιρίες που δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Θα ήταν διαφορετικό αν είχαμε πάει εμείς με προβάδισμα στο ημίχρονο»

Νομίζω ότι από τη στιγμή που δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και το σκορ ήταν στο 0-0, ασφαλώς έπαιξαν ρόλο οι αλλαγές του Άρη, που του έδωσαν φρεσκάδα και οι δύο από αυτούς ήταν οι σκόρερ. Έδωσαν ώθηση οι αλλαγές αυτές και εμείς δεν μπορέσαμε να τους αναχαιτίσουμε».

Για την αναμέτρηση με τον Άρη

«θα παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί ως το τέλος, θα κοιτάξουμε κάθε ματς ξεχωριστά, να είμαστε ανταγωιστικοί σε κάθε παιχνίδι και να πάρουμε όσους πιο πολλούς βαθμούς μπορούμε ώστε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται με καλές εμφανίσεις»

Για τη συνέχεια των Πλέι οφ

«Ο καθένας θέλει να αγωνιστεί στην εθνική ομάδα της χώρας και αυτό εξαρτάται από εμένα. Σίγουρα θέλω να βρεθώ στις επόμενες κλήσεις αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τις εμφανίσεις μου»

Σε πρώτο πλάνο θα ήθελα να βρεθώ στις επόμενες κλήσεις της Εθνικής».

Για την Εθνική ομάδα

Leave a Reply