μαρινακης_νοβα

Ένα βήμα πριν την αγορά της NOVA ο Μαρινάκης

Ένα βήμα πριν την αγορά της FORTHNET / NOVA βρίσκεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης μέσω του ομίλου Alter Ego, Mass Media, συμφερόντων του Έλληνα εφοπλιστή

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού βρίσκεται ήδη στο στάδιο των υπογραφών με τις δανείστριες τράπεζες και το deal είναι πολύ κοντά στο να πραγματοποιηθεί.

Κούρεμα 80% ….!!!

Το ποσό που θα δώσει κυμαίνεται στα 40-45 εκατ. ευρώ, ενώ θα υπάρξει και κούρεμα δανείων που ενδέχεται να φτάσει το 80%.. Σύμφωνα με την εφημερίδα ‘Παρόν’ η προσφορά του ομίλου του Μαρινάκη ήταν η μοναδική που.. ρίχτηκε στο τραπέζι μαζί με κατάθεση μετρητών…

Παπάς :«Ταφόπλακα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ο πρώην υπουργός και νυν τομεάρχης Οικονομίας του Σύριζα, Νίκος Παπάς, θεωρεί πως με αυτή την κίνηση ο Ολυμπιακός θα ελέγχει τις οικονομικές ροές των άλλων ΠΑΕ και θα υπάρξει στρέβλωση του ανταγωνισμού..

«Θα είναι ένα τεράστιο πισωγύρισμα και για τα τηλεοπτικά αλλά και για το ποδόσφαιρο. Πάει να γίνει η εξαγορά της δορυφορικής πλατφόρμας που ελέγχει τα ταμεία των ομάδων. Θα αποφασίζει ο Ολυμπιακός αν θα πληρώνονται η ΑΕΚ, ο Πανιώνιος, ο Ατρόμητος. Αυτό δεν θα είναι πρωτάθλημα, θα είναι φαρσοκωμωδία»

Η ΑΕΚ αποχωρεί από τη NOVA αν περάσει στα χέρια του Μαρινάκη..

Από πλευράς ΑΕΚ πάντως ξεκαθαρίζουν πηγές της ότι σε περίπτωση που αποκτήσει την Forthnet ο Μαρινάκης προφανώς και η Ενωση θα αναζητήσει για νέα τηλεοπτική στέγη. Πάντως να θυμίσουμε ότι η ΑΕΚ ολοκληρώνει την συμφωνία της με το συνδρομητικό κανάλι τέλη της τρέχουσας σεζόν. Οπότε αν προχωρήσει ο Μαρινάκης σε απόκτηση της Nova τότε αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις. Και σίγουρα αν αποχωρήσει πρόωρα θα πληρώσει ρήτρα προς το συνδρομητικό κανάλι η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Βελόπουλος: «Κανένας Μαρινάκης δεν θα μπορούσε να τα κάνει αυτά με άλλη Πολιτεία»

Ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης», μιλώντας στο Metropolis 95.5, τόνισε πως πρόκειται για μία πολιτική κίνηση από πλευράς κυβέρνησης ενώ χρησιμοποίησε και σκληρούς χαρακτηρισμούς  για τους βουλευτές από περιοχές της Βόρειας Ελλάδας που έμειναν αμέτοχοι σε αυτό το θέμα. 

«Έπεσε πάνω στις συμπληγάδες του Μαρινάκη η Νέα Δημοκρατία. Είναι αμφίδρομη η σχέση τους, όλοι το γνωρίζουν. Και τον πρόεδρό της και πολλούς από τους κορυφαίους υπουργούς του μαζεύει στα Χανιά όταν έχει γενέθλια και τρώνε και πίνουνε μαζί. Αυτό αποδεικνύει ότι πέσαμε πάνω σε ένα ντουβάρι που όχι μόνο δεν ακούει αλλά το χειρότερο είναι ότι προσπαθεί να εγκληματίσει όχι μόνο κατά του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και του συναισθήματος όλου του ελληνικού λαού»

Leave a Reply