εθνικη_ελπιδων_ελλαδα_U21

Δωρεάν είσοδος για το Ελλάδα-Λευκορωσία στο «Κολοκοτρώνης»

Δωρεάν θα είναι η είσοδος για το μεσημεριανό (16:00) παιχνίδι της Ελλάδας με τη Λευκορωσία στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στα πλαίσια των προκριματικών του Euro U21.

Η διαδικασία για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των Ελπίδων είναι απλή.

Η ΕΠΣ Αρκαδίας δίνει δωρεάν προσκλήσεις για την είσοδο στο γήπεδο και απλά αρκεί να πάτε μέχρι τα γραφεία αλλά και έξω από το γήπεδο πριν από την έναρξη του αγώνα.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΑ:

Η είσοδος των ενηλίκων φιλάθλων επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού (με χρονική απόσταση 14 ημερών από την τελευταία δόση) ή βεβαίωση νόσησης τελευταίου εξαμήνου.

Δεν είναι αποδεκτή η βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με αρνητικό αποτέλεσμα εργαστηριακού ελέγχου rapid test, PCR ή αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) στους ενήλικες.

Για τους ανήλικους φιλάθλους που ανήκουν στο ηλικιακό όριο 13 – 17 ετών, η είσοδος θα επιτρέπεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου PCR εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα.

Για τους ανήλικους φιλάθλους που ανήκουν στο ηλικιακό όριο 12 ετών και κάτω θα επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Τέλος, η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική καθ΄ όλη τη διάρκεια παραμονής στο γήπεδο.

Leave a Reply