μπαραλες_αστερας

Δεν βγαίνει η χρονιά με «καθαρό» επιθετικό μόνο τον Μπαράλες

Τελευταία μέρα μεταγραφών η σημερινή (5/10) με τον Αστέρα Τρίπολης όπως εν τέλει φαίνεται να μην κάνει κίνηση για την απόκτηση επιθετικού όπως είχε γραφτεί τις προηγούμενες εβδομάδες, με τη χρονιά δυστυχώς να μην «βγαίνει» με μοναδικό «καθαρό» επιθετικό τον Τζερόνιμο Μπαράλες.

Στο Αγρίνιο τις προάλλες φάνηκε καθαρά ότι οι Αρκάδες από ένα σημείο και μετά χρειάζονταν στην κορυφή της επίθεσης φρέσκα πόδια. Ο Μπαράλες ήταν καταπληκτικός καθ’όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, πάλεψε, έτρεξε, έβαλε ένα απίθανο γκολ αλλά όταν δικαιολογημένα επήλθε η κούραση, κοίταζες.. τον πάγκο και δεν υπήρχε κανείς ώστε να μπει και να βοηθήσει.

Απορίας άξιο είναι ο ντόρος που έγινε όλο το καλοκαίρι για τον Κίλες της Ουέσκα. Οι Αρκάδες τα είχαν βρει με τον παίκτη αλλά δεν ήθελαν να πληρώσουν τα 100χιλιάρικα που αξίωνε η Ουέσκα, με τη μεταγραφή να παγώνει οριστικά.

Ο Ράσταβατς και η διοίκηση δηλαδή, είχαν εντοπίσει την έλλειψη στράικερ και ήθελαν δικαιολογημένα ένα ακόμα επιθετικό στο ρόστερ, για να «ξεκουράζει» τον 34χρονο πλέον Μπαράλες, αλλά από τη στιγμή που η μεταγραφή χάλασε, απόλυτη σιγή.

Δεν υπήρχαν άλλοι παίκτες που να έχουν προταθεί από το σκάουτινγκ του συλλόγου έτσι ώστε να υπάρχει ενναλακτική λύση ??

Ψιλά.. γράμματα θα πει κάποιος, έχουμε Κρέσπι και Λουίς Φερνάντεθ θα πει κάποιος άλλος..

Ο Κρέσπι φαίνεται ότι μπορεί να βοηθήσει περισσότερο στα άκρα και καθαρό σεντερ φορ.. δεν τον λες, από όσα είδαμε πέρσι.

Ο Λουίς Φερνάντεθ απέδειξε στα Πλέι άουτ ότι είναι ποδοσφαιριστής με τρομακτική ποιότητα και έχει στενή επαφή με τα δίχτυα αλλά δεν μπορείς να «βασιστείς» πάνω του καθώς, δυστυχώς, είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς..

Αν ο Μπαράλες τραυματιστεί κατά τη διάρκεια της χρονιάς (ή το πιο απλό μαζεύει κάρτες και χάνει παιχνίδια, που αποδεδειγμένα γίνεται) και ο Λουίς είναι τραυματίας θα παίζουμε με τον Κρέσπι στην κορυφή.. μάλιστα!!!

Καλώς ή κακώς δεν είναι δυνατόν ο Αστέρας να βγάλει τη χρονιά με τον 34χρονο Αργεντίνο μοναδικό «βαρύ» σεντερ φορ και η διοίκηση οφείλει έστω την ύστατη στιγμή να κάνει κίνηση για την απόκτηση παίκτη..

Leave a Reply