αυγενακης

Αυγενάκης: «Σύντομα με κόσμο στα γήπεδα»

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, σχετικά με την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα τηρώντας πάντα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύσουν.

Ο Αυγενάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε ότι ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος ανήκει στο Υπουργείο προστασίας του πολίτη και στον Χαρδαλιά.

Οι δηλώσεις του Αυγενάκη:

«Ο κόσμος χρειάζεται στο γήπεδο. Γι’ αυτό συνεργαζόμαστε και με τη Super League 1 να υπάρξει παρουσία θεατών, αλλά πολύ οργανωμένα και προσεγμένα στις κερκίδες. Βέβαια αυτό δεν γίνεται ερήμην του Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και πιο συγκεκριμένα του κύριου Χαρδαλιά και των υγειονομικών, που έχουν τον πρώτο λόγο σε αυτή την προσπάθεια».

«Και οι 14 ομάδες της Super League 1 έχουν προχωρήσει πάρα πολύ σε αυτή την επεξεργασία και θα υπάρξει ένα εγχειρίδιο που θα λέει ποιοι αναλαμβάνουν την τοποθέτηση, τους τρόπους που θα εισέρχονται οι φίλαθλοι και κυρίως, τις κυρώσεις και τις συνέπειες αν δεν τηρηθούν όλα αυτά τα μέτρα. Θεωρώ πως με όλα αυτά θα καταφέρουμε σύντομα να πείσουμε τους υγειονομικούς».

Leave a Reply