αστερας_τριπολης

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα: Τα εισιτήρια του φιλικού

Με τον κόσμο στο πλευρό του θα αγωνιστεί ο Αστέρας Τρίπολης απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο 14/9 στην πρόβα τζενεράλε των Αρκάδων πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Super League.

Τα εισιτήρια του φιλικού κοστίζουν 10 ευρώ και οι φίλαθλοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, το ΑΜΚΑ και ταυτότητα ή δίπλωμα για την ταυτοποίηση.

Οι κάτοχοι διαρκείας θα πρέπει να έχουν επίσης τα απαραίτητα πιστοποιητικά και τα έγγραφα ταυτοποίησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα:

Eισιτήρια του φιλικού αγώνα θα διατίθενται στα εκδοτήρια του γηπέδου το Σάββατο 14 Αυγούστου από τις 17:00. Σε όλες τις θύρες εκδίδονται εισιτήρια με αξία 10€ καθώς και παιδικά εισιτήρια με αξία 5€ (αφορά φιλάθλους ηλικίας έως 15 ετών). 

Όποιος επιθυμεί να αγοράσει εισιτήριο θα πρέπει να φέρει μαζί του πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης που βρίσκεται σε ισχύ, τον αριθμό ΑΜΚΑ και δημόσιο έγγραφο (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης) για την ταυτοποίηση στοιχείων.

Φίλαθλοι από 13 έως 15 ετών πρέπει να φέρουν μαζί τους αρνητικό αποτέλεσμα εργαστηριακού ελέγχου, είτε μοριακού τεστ (PCR), που έχει διενεργηθεί σε διάστημα μικρότερο των 72 ωρών από την τέλεση του αγώνα ή rapid test που έχει διενεργηθεί σε διάστημα μικρότερο των 48 ωρών. Οι μικρότεροι φίλαθλοι (κάτω των 13 ετών) δεν είναι υποχρεωτικό να έχουν self test, αλλά συνίσταται να κάνουν πριν την προσέλευσή τους στο γήπεδο.

Όλοι οι φίλαθλοι κατά την είσοδό τους στο γήπεδο θα πρέπει να έχουν μαζί τους το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης που βρίσκεται σε ισχύ και δημόσιο έγγραφο (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης) για την ταυτοποίηση στοιχείων.

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα ανεξαιρέτως τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται υποχρεωτικά ονομαστικά, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης δημοσίου εγγράφου ταυτοποίησης του κατόχου.

Ώρα ανοίγματος θυρών γηπέδου: 17:00

Ώρα έναρξης αγώνα: 19:00

Leave a Reply