αστερας_τριπολης_ρετρο

Αστέρας: «Ψηλώνει, Αντέχει, Συνεχίζει» 15 χρόνια στη Super League

15 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στη Super League συμπληρώνει φέτος ο Αστέρας Τρίπολης που χρόνο με το χρόνο ψηλώνει, αντέχει και συνεχίζει να προσφέρει το κάτι διαφορετικό στη.. σαπίλα του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι Αρκάδες τα τελευταία 15 χρόνια έχουν εξελιχθεί μέσα από σκληρή δουλειά στην καλύτερη επαρχιακή ομάδα της χώρας και σε υπολογίσιμη δύναμη από τους πάντες. Υγιείς φίλαθλοι άλλων ομάδων μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για την εξέλιξη του Αστέρα αλλά ακόμα και μέσα από τις κακίες των φανατισμένων καταλαβαίνεις ότι απλά ζηλεύουν και δεν μπορούν να το εκφράσουν !!!

Τελικός Κυπέλλου (της.. Ντροπής), προκριματικά Europa League, 2 φορές σε ομίλους Europa League, μεγάλες νίκες σε απόρθητες έδρες, επιθετικό ποδόσφαιρο, οργάνωση στα επίπεδα μεγάλων ευρωπαϊκών κλάμπ και πολλά άλλα έχουν ανεβάσει τον Αστέρα στα μάτια όλων.

Ο Αστέρας Τρίπολης πορεύεται μόνος κόντρα σε αγέλες.. Λύκων, βιοπορίζεται μόνος του, αποφασίζει μόνος του και θα συνεχίζει να το κάνει μπαίνοντας στο.. μάτι εχθρών και φίλων !!

Leave a Reply